Gödöllői Erkel Ferenc Általános Iskola, 2100 Gödöllő. Szabadság tér 18., Tel: 06-28-513-025 E-mail: efai@erkeliskola.hu OM: 037707

E-napló

Legfrissebb

További információk

Eredményeink

Pályázatok

TÁMOGATÓINK

Galéria Dokumentumok Aktuális Közösség Alapítvány Iskolánkról

 

 

Az iskola alapítványa bejutott a Tesco „ Ön választ, mi segítünk” program pályázatának 2. fordulójába.

Január 20-tól február 16-ig minden vásárló egy zsetont kap. A zseton gyűjtőládába dobásával szavazhatnak az alapítványunkra.

Célunk a pályázati támogatással: Az Erkel Iskola Gyermekeiért Alapítvány eszközbeszerzéssel támogatná az iskolában kidolgozott programok megvalósítását, melyek segítik az alulteljesítő gyerekek fejlődését (alapozó terápia, szenzomotoros integrációs tréning, részképesség-fejlesztés), a gyerekek hatékonyabb tanulását (Tanuljunk tanulni! program és projekt),  és a tehetséges tanulók fejlesztését (Gondolkodjunk együtt! és Táblajáték program). Kérjük támogatásukat, hogy gyermekeink kibontakoztathassák képességeiket.

A 2015-ben létrejött az „Erkel Iskola Gyermekeiért Alapítvány” az iskolában tanuló gyermekek érdekében végzi tevékenységét. Segíti a zenei, az általános tantervű és a logopédiai tagozat munkáját mind a két telephelyen. A kuratórium döntése alapján támogatja a gyermekeknek szervezett programoknak, projekteknek, szabadidős tevékenységeknek a megvalósítását. Segíti a szociálisan rászoruló gyermekeket, hogy részt vehessenek anyagi ráfordítást igénylő programokon is. Részt vesz a diákok motiválásában a kiemelkedő tanulói eredmények jutalmazásán keresztül. A tanulók fejlődése és a tehetséggondozás érdekében támogatja tanulmányi versenyek szervezését, rendezését és díjazását. Segíti a gyermekek részvételét versenyeken az utazási költség és a nevezési díj támogatásával. Támogatja a zenei rendezvényeket és a kórusok részvételét zenei versenyeken. Az egészséges életmódra nevelést szolgáló programokat (pl.: egészségnap) finanszírozza. Támogatja a tanulók sporttevékenységét az iskolán belül és a tanulók részvételét sportversenyeken. Részt vállal az iskola környezetének szépítésében, a gyermekbarát környezet megteremtésében az iskola épületén belül és kívül (pl.: udvar parkosítása, játszótéri eszközök beszerzése). A szülők, tanulók, támogatók részvételével eseményeket szervez a kitűzött célok elérése érdekében. Segíti a tanulók fejlődését a hatékony oktatás-neveléshez szükséges eszközök beszerzésén keresztül.


 

 

 

 

 

 

 

 

Ön a             -dik látogatónk!